Screen-Shot-2019-05-24-11-21-06.41

Images aren’t loading in Woo Widgets

6 Comments

  1. Dave H.
    May 24, 2019 @ 5:07 pm

    Fixed in version 2.15 – please update your plugin. Thank you for the bug report.

    Reply

  2. Frank F.
    May 25, 2019 @ 11:24 am

    Unfortunately, with 2.15 other stuff broke. Product images are shown twice for me. :-/

    Reply

    • Dave H.
      May 27, 2019 @ 11:56 am

      Hi – I think I know the cause of this but can you please tell me which theme this is?

      I can implement a solution quickly if the cause is what I think it is.

      Reply

      • Frank F.
        May 28, 2019 @ 8:50 am

        Hi Dave, we are using the Divi theme. Anything we can help with?

        Reply

        • Dave H.
          May 29, 2019 @ 3:52 pm

          Please update to 2.16 and confirm bug fixed.

          Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We use cookies

We use cookies for various things on our site, including our on-site chat bubble (if you use it), our comment forms (if you use them) and for session handling (if you log in).

Other than that, we use cookies to identify where traffic came from to help us understand which traffic turns into sales, we use a cookie for Google Analytics traffic analysis and we use a cookie to customise adverts for our own products we think you'll be interested in.

You can read more detail in our privacy policy page. Please click 'Accept' or 'Decline' to continue.