FWW Permalink ‘/’ missing

3 Comments

  1. blank Krzysztof T.
    February 4, 2021 @ 3:43 pm

    Have you tried to re-save your permalinks via Settings > Permalinks and FWW settings in 2.32?

    Reply

  2. blank Krzysztof T.
    February 11, 2021 @ 9:12 pm

    Just to confirm – this bug occurs when you don’t use trailing slashes on URLs and category + attribute are selected.

    e.g.
    https://foundthru.com/product-category/dogs
    https://foundthru.com/product-category/dogsblack/ – 404

    instead of:
    https://foundthru.com/product-category/dogs/
    https://foundthru.com/product-category/dogs/black/

    Reply

  3. blank Dave H.
    February 16, 2021 @ 6:07 pm

    Thanks KT for debugging this – I’ve fixed this in 2.33 which you can see on Liam’s site.

    2.33 will be deployed along with other updates soon.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We use cookies

We use cookies for various things on our site, including our on-site chat bubble (if you use it), our comment forms (if you use them) and for session handling (if you log in).

Other than that, we use cookies to identify where traffic came from to help us understand which traffic turns into sales, we use a cookie for Google Analytics traffic analysis and we use a cookie to customise adverts for our own products we think you'll be interested in.

You can read more detail in our privacy policy page. Please click 'Accept' or 'Decline' to continue.